Сет филџани за Турско кафе

Сет филџани за Турско кафе

▪Рачна изработка со Swarovski камења ▪2 филџана ▪2 тацни со капаци ▪1 сад за локум ▪1 тепсија ▪само керамичките филџани се мијат со вода,деловите со...

Vendor :Macaron

Type :

2,250.00 ден.

▪Рачна изработка со Swarovski камења

▪2 филџана

▪2 тацни со капаци

▪1 сад за локум

▪1 тепсија

▪само керамичките филџани се мијат со вода,деловите со камен се бришат со влажна крпа

▪достава 10 работни дена од потврдување на нарачката