SINBO SCM-2916 Електрично ѓезве

SINBO SCM-2916 Електрично ѓезве

Електрично гезве Капацитет од 400ml на вода Брзо загревање/зовривање Сигурносен систем од преголемо затоплување-автоматско исклучување Нерѓосувачки челик Нерѓосувачки челичен греач 360 °ротирање на гезвето Одделно-безжично...

Vendor :Macaron

Type :

1,200.00 ден.
cargo

Електрично гезве

Капацитет од 400ml на вода

Брзо загревање/зовривање

Сигурносен систем од преголемо затоплување-автоматско исклучување

Нерѓосувачки челик

Нерѓосувачки челичен греач

360 °ротирање на гезвето

Одделно-безжично функционирање на гезвето и основата

Оn/Off копче

800W