SINBO Апарат за кафе

SINBO Апарат за кафе

Гаранција: 12 месеци Капацитет 0.4 L AC230V, 50Hz, 1000W Јачина

Vendor :Macaron

Type :

599.00 ден.
  • Гаранција: 12 месеци
  • Капацитет 0.4 L
  • AC230V, 50Hz, 1000W Јачина