Lines Сет 1

Lines Сет 1

  Висококвалитетен слој од 18/10 не `рѓосувачки челик КРАТОК ОПИС: 1x тенџере со дијаметар : 26 cm  1xтенџере со дијаметар :  6 Л

Vendor :Lines

Type :тенџере

2,399.00 ден.
cargo

  Висококвалитетен слој од 18/10 не `рѓосувачки челик

КРАТОК ОПИС:

1x тенџере со дијаметар : 26 cm 
1xтенџере со дијаметар :  6 Л