Cem Bialetti SAFRAN Сет од 4 парчиња

Cem Bialetti SAFRAN Сет од 4 парчиња

  КРАТОК ОПИС: 1x тенџере со дијаметар : 22 cm 1x тенџере со дијаметар : 24 cm -Oблога отпорна на гребење и осетливa на условите на надворешната срединa-Естетска и...

Vendor :cem bialetti

Type :SAFRAN

1,499.00 ден.
cargo

 

КРАТОК ОПИС:

1x тенџере со дијаметар : 22 cm
1x тенџере со дијаметар : 24 cm
-Oблога отпорна на гребење и осетливa на условите на надворешната срединa
-Естетска и отпорна надворешна површина
-Специјално дизајнирано дно
-Дебело дно кое со брзо и рамномерно распоредување на топлината обезбедува штедење на енергија
-Естетски и отпорен капак од пајрекс стакло

-Тефлонска Облога

    Коментари на клиентите