Cem Bialetti SAFRAN Сет од 3 парчиња

Cem Bialetti SAFRAN Сет од 3 парчиња

  КРАТОК ОПИС: 1x тенџере со дијаметар : 24 cm 1x  тава со дијаметар : 28 cm-Oблога отпорна на гребење и осетливa на условите на надворешната срединa-Естетска и...

Vendor :cem bialetti

Type :SAFRAN

1,199.00 ден.
cargo

 

КРАТОК ОПИС:

1x тенџере со дијаметар : 24 cm
1x  тава со дијаметар : 28 cm

-Oблога отпорна на гребење и осетливa на условите на надворешната срединa
-Естетска и отпорна надворешна површина
-Специјално дизајнирано дно
-Дебело дно кое со брзо и рамномерно распоредување на топлината обезбедува штедење на енергија
-Естетски и отпорен капак од пајрекс стакло

-Тефлонска Облога