CEM- BIALETTI CREAM STONE Сет од 7 парчиња

CEM- BIALETTI CREAM STONE Сет од 7 парчиња

  1x тенџере + капак  со дијаметар : 20 cm1x тенџере + капак  со дијаметар : 24 cm 1x тенџере + капак  со дијаметар : 26 cm1x тава со дијаметар...

Vendor :cem bialetti

Type :cem bialetti

3,099.00 ден.
cargo

 

1x тенџере + капак  со дијаметар : 20 cm
1x тенџере + капак  со дијаметар : 24 cm
1x тенџере + капак  со дијаметар : 26 cm
1x тава со дијаметар : 26 cm


Погледнете ги најновите производи на CEM CREAM STONE кои ќе ве возбудат со својот прекрасен модерен дизајн.
Подгответе ги највкусните јадења кои ви ги нуди најновата иновација на природата.
Со прво класен квалитет 
Нов дизајн, естетски и ергономични рачки.  
Обложени со гранит.
Оптимум рамномерно распоредување на топлината. 

 Турско Италјанско производство
 Најпродаван турски бренд само во Macaron.

Dostava za 24 casa.