Swiss Military 06-4023.04.007

Swiss Military 06-4023.04.007

macaron.mk е овластен дилер на Swiss Military  часовниците.Часовниците што ке ги купите од нашиот сајт ќе ви бидат доставени во оргинално пакување и со заверена...

Vendor :Swiss Military

Type :Swiss Military 06-4023.04.007

9,480.00 ден.

macaron.mk е овластен дилер на Swiss Military  часовниците.
Часовниците што ке ги купите од нашиот сајт ќе ви бидат доставени во оргинално пакување и со заверена гаранција.

Марка:Swiss Military
Тип: Машки
Ремен:Кожен
Кронометар:Има
Календар:Има
Водотпорен:10 ATM
Ширина на каса-основа:9
Дијаметар на каса-основа:35
Тежина: