Swiss Military 06-7141.2.55.001

Swiss Military 06-7141.2.55.001

macaron.mk е овластен дилер на Swiss Military  часовниците.Часовниците што ке ги купите од нашиот сајт ќе ви бидат доставени во оргинално пакување и со заверена гаранција Марка:Swiss...

Vendor :Swiss Military

Type :Swiss Military 06-7141.2.55.001 Kol Saati

10,617.00 ден.

macaron.mk е овластен дилер на Swiss Military  часовниците.
Часовниците што ке ги купите од нашиот сајт ќе ви бидат доставени во оргинално пакување и со заверена гаранција

Марка:Swiss Military
Тип:Женски
Ремен:Метален
Кронометар:Има
Календар:Има
Водотпорен:5 ATM
Ширина на каса-основа:8
Дијаметар на каса-основа:32
Тежина: