ЧПП

ДАЛИ ЧЛЕНСТВОТО ВО MACARON.MК Е БЕСПЛАТНО?

 

ЧЛЕНСТВОТО ВО MACARON.MK E ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО. СО ЗАЧЛЕНУВАЊЕТО ГИ УЖИВАТЕ СИТЕ ПОГОДНОСТИ.

 

КОГА ЌЕ МИ ПРИСТИГНЕ НАРАЧКАТА ?

 

НАРАЧКААТА ЌЕ ЈА ДОБИЕТЕ ВО РОК ОД 2 ДЕНА ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА КАМПАЊАТА.

 

КАКО ЌЕ ГО РЕАЛИЗИРАМ ПЛАЌАЊЕТО НА НАРАЧКАТА ?

ПЛАЌАЊЕТО МОЖЕ ДА ГО РЕАЛИЗИРАТЕ ПРЕКУ: ПЛАЌАЊЕ НА СМЕТКА (NLB TUTUNSKA 210-069078140152) И ПЛАЌАЊЕ НА ВРАТА.

 

ДАЛИ МОЖЕ ДА НАРАЧАМ ПРЕКУ ТЕЛЕФОН ?

ДА. НАРАЧКИТЕ МОЖЕ ДА ГИ ДАДЕТЕ И ПРЕКУ ТЕЛЕФОН. ДОВОЛНО Е ДА ГО СВРТЕТЕ БРОЈОТ 072 234 820  (7/24)

 

 

АКО НЕ МИ ОДГОВАРА ВЕЛИЧИНАТА НА КУПЕНАТА РОБА ИЛИ АКО ИСТАТА НЕ МИ СЕ ДОПАДНЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВАМ ?

 

АКО ПОРАДИ КОЈА БИЛО ПРИЧИНА НЕ БИДЕТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД КУПЕНАТА РОБА ИСТАТА МОЖЕ ДА ЈА ВРАТИТЕ ВО РОК ОД 14 ДЕНА БЕЗ ДА ПОКАЖЕТЕ КОЈА БИЛО ПРИЧИНА А ПАРИТЕ ЌЕ ВИ БИДАТ ВРАТЕНИ.

 

МОЖЕ ЛИ КУПЕНАТА РОБА ДА ЈА ЗАМЕНАМ ?

 

AКО ПРОИЗВОДОТ ГО ИМАМЕ НА ЗАЛИХА МОЖЕ. ВО СПРОТИВНО МОЖЕ ДА ЈА ВРАТИТЕ.

 

 

КАКО МОЖЕ ДА ЈА ВРАТАМ РОБАТА ?

ЗА ДА ЈА ЗАПОЧНЕТЕ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ВРАЌАЊЕ ДОВОЛНО Е ДА ВОСПОСТАВИТЕ КОНТАКТ СО НАС ПРЕКУ ДЕЛОТ ЗА КОНТАКТИ

 

 

ВРСКА КАКО МОЖАМ ДА ВОСПОСТАВАМ СО ВАС ?

 

СЕКОЕ ПРАШАЊЕ И ПРЕДЛОГ ОД ВАША СТРАНА СЕ ДРАГОЦЕНИ ЗА НАС. ПРЕКУ ДЕЛОТ ЗА КОНТАКТИ МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ 24 ЧАСА. ЗА НАЈКРАТКО ВРЕМЕ ЌЕ ВИ СЕ ОДГОВОРИ.

 

 

ДАЛИ ДОСТАВУВАТЕ РОБА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА И КОЛКУ ИЗНЕСУВА ЦЕНАТА ЗА КАРГО ?

 

ДА, ДОСТАВУВАМЕ РОБА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА. ЦЕНАТА ЗА КАРГО ИЗНЕСУВА 135 ДЕНАРИ. ЗА НАРАЧКИ ПОГОЛЕМИ ОД 3.000 ДЕНАРИ НЕ СЕ НАПЛАТУВА ЗА КАРГО УСЛУГА. ПЛАТЕТЕ СО PAYPAL И НЕ ПЛАЌАЈТЕ ЗА КАРГО.

ШТО ЗНАЧИ 100% ЗАДОВОЛЕН  МУШТЕРИЈА ?

 

AKO НЕКОЈ ПРОИЗВОД КУПЕН ОД MACARON.МК ПОРАДИ КОЈА БИЛО ПРИЧИНА НЕ ГИ ИСПОЛНИ ВАШИТЕ ОЧЕКУВАЊА ИЛИ АКО НЕ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ДОБИЕНАТА УСЛУГА ДОВОЛНО Е ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ. ВИ ГАРАНТИРАМЕ ДЕКА ПРОБЛЕМОТ ЌЕ ВИ БИДЕ РЕШЕН. ВО MACARON КЛИЕНТОТ Е СЕКОГАШ ВО ПРАВО.