Electro Home

Filte
SINBO Апарат за кафе
1,400.00 ден. 599.00 ден.
Во кошничка
SINBO Апарат за кафе
2,420.00 ден. 999.00 ден.
Во кошничка
BRAUN Машинка за депилација
4,800.00 ден. 2,640.00 ден.
Во кошничка
BRAUN Машинка за депилација
5,000.00 ден. 2,500.00 ден.
Во кошничка
BRAUN Машинка за депилација
8,200.00 ден. 4,600.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS LUMEA Епилатор
10,000.00 ден. 8,900.00 ден.
Во кошничка
PANASONIC Машинка за депилација
9,500.00 ден. 6,300.00 ден.
Во кошничка
PANASONIC Машинка за депилација
7,000.00 ден. 3,600.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за депилација
4,400.00 ден. 2,205.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за депилација
3,200.00 ден. 1,750.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за депилација
9,000.00 ден. 7,100.00 ден.
Во кошничка
CVS Пила за пети
2,300.00 ден. 1,160.00 ден.
Во кошничка
CVS Фигаро
2,700.00 ден. 1,150.00 ден.
Во кошничка
FAKIR Фен
5,500.00 ден. 3,045.00 ден.
Во кошничка
PANASONIC Машинка за бричење
5,990.00 ден. 2,650.00 ден.
Во кошничка
PANASONIC Машинка за бричење
5,700.00 ден. 2,340.00 ден.
Во кошничка
PANASONIC Машинка за бричење
5,200.00 ден. 2,700.00 ден.
Во кошничка
PANASONIC Машинка за отстранување влакна за нос/уши
2,800.00 ден. 1,380.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за бричење
3,500.00 ден. 1,740.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за бричење
3,900.00 ден. 1,970.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за шишање
5,000.00 ден. 2,500.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за шишање
4,900.00 ден. 2,750.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за шишање
6,200.00 ден. 3,300.00 ден.
Во кошничка
PHILIPS Машинка за шишање
4,800.00 ден. 2,050.00 ден.
Во кошничка